lördagen den 22:a april 2006 - rapport från sjuklägret
har nyss petat i mig några vårrullar.
mysko hur så'nt som vanligtvis är bland det gottigaste man (aka JAG) vet när man (aka JAG) är sjuk istället smakar som kinesisk papp måste smaka (eller *INTE* smaka, snarare)...
innan jag blev så här vanvettigt GRYMförkyld var jag och handlade.
jag köpte bland annat en liten pyttebit svenskproducerad camembert (från skärvångens bymejeri - Du hittar adressen till deras webbsajt i slutet av detta inlägg), och en lite större bit grand père brie.
när jag igår kväll provsmaskade dessa båda ostar (på nå't italienskt lyxbröd med oregano [eller var det basilika? inge' bra alls på gastronomiska detaljer, jag...] och torkade tomater i), så smakade båda ostarna (*och* italienska lyxbrödet) närapå *HIMMELSKT*, men *idag*...
*suckar tungt. deppar och hänger med huvudet*
*idag* smakade italienska lyxbrödet aspelut *ingenting*, brien var rentav *äcklig* och den lilla pyttepyttebit som återstår av den svenskproducerade camemberten (som igår var sådär *underbart* krämrinnig och exactamenteprexis lagom mogen) har jag idag inte ens vågat *TITTA* på...
lever alltså på kinesisk papp, fisherman's friend citrus och ramlösa skogshallon idag, jag...
skärvångens bymejeri
mysko hur så'nt som vanligtvis är bland det gottigaste man (aka JAG) vet när man (aka JAG) är sjuk istället smakar som kinesisk papp måste smaka (eller *INTE* smaka, snarare)...
innan jag blev så här vanvettigt GRYMförkyld var jag och handlade.
jag köpte bland annat en liten pyttebit svenskproducerad camembert (från skärvångens bymejeri - Du hittar adressen till deras webbsajt i slutet av detta inlägg), och en lite större bit grand père brie.
när jag igår kväll provsmaskade dessa båda ostar (på nå't italienskt lyxbröd med oregano [eller var det basilika? inge' bra alls på gastronomiska detaljer, jag...] och torkade tomater i), så smakade båda ostarna (*och* italienska lyxbrödet) närapå *HIMMELSKT*, men *idag*...
*suckar tungt. deppar och hänger med huvudet*
*idag* smakade italienska lyxbrödet aspelut *ingenting*, brien var rentav *äcklig* och den lilla pyttepyttebit som återstår av den svenskproducerade camemberten (som igår var sådär *underbart* krämrinnig och exactamenteprexis lagom mogen) har jag idag inte ens vågat *TITTA* på...
lever alltså på kinesisk papp, fisherman's friend citrus och ramlösa skogshallon idag, jag...
skärvångens bymejeri
Kommentarer
Trackback